Feminismul danez

Partidul Social Democrat a adoptat ca politică „egalitatea între sexe“ încă din anii ’60, şi a plasat-o chiar în curricula şcolară. Chiar de la vârsta preşcolară, ideea de feminin şi masculin nu mai este respectată, în sensul că băieţii sunt învăţaţi să coase, iar fetele să taie lemne, astfel că „egalitatea sexelor“ este concluzia logică a acestei atitudini. De aceea, nu există nici un motiv pentru care un tată să nu stea acasă şi să aibă grijă de copii în timp ce mamele merg la serviciu să facă bani.
Bărbaţilor nu le place să li se spună ce să facă, iar femeile sunt uşor de constrâns şi manipulat, astfel că cea mai mare piedică a totalitarismului este masculinitatea. Astfel, statul danez, ca orice altă dictatură care pretinde că este democrată, împreună cu ideologia feministă, conspiră la efeminarea bărbaţilor, care se pot consola doar cu fotbalul sau alte sporturi şi… bere.
Fetele merg la cluburi de fotbal, mestecă gumă, înjură şi au un comportament necorespunzător, se îmbracă neglijent, de aceea nu sunt o reclamă bună a feminităţii. Dacă urmăriţi site-urile şcolilor sau universităţilor veţi vedea poze cu fete care sfidează aceste argumente. Întregul sistem umileşte şi ridiculizează masculinitatea.
Un exemplu  foarte simplu este statuia din faţa băncii din Skjern ridicată cu ocazia împlinirii a 75 de ani de activitate, care o reprezintă pe fiica unui secerător (foto). Nu este erou naţional, sau poate este…
Este incredibil să constaţi cum Danemarca este condusă de femei. Primele nume celebre: preşedinta partidului de opoziţie, Social democrat – Helle Thorning-Schmidt, sau preşedinta celebrului Partid Popular Danez (Dansk Folkeparti) [unii îi spun Partidul Danemarca Mare, partid naţionalist] – Pia Kjærsgaard, şi fosta ministresă a imigranţilor – Birthe  Rønn Hornbech. Lista femeilor care au condus Danemarca poate fi consultată aici. Este cutremurător…

Acest articol a fost publicat în Opinii, Social și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s