Nişte porci gălăgioşi şi nemulţumiţi

… cam asta este părerea suedezilor despre danezi. Asta este concluzia care rezultă dintr-un studiu făcut de Institutul de Etnologie al Universităţii din Lund, publicat în Nyhedavisen. Danezii sunt foarte bine cunoscuţi pentru comportamentul lor dezgustător prin aceea că nu adună excremenetele făcute de câinii lor, nici măcar nu-şi sortează gunoaiele, sunt o şleahtă de beţivi şi mereu se plâng despre ceva, dar nu fac nimic pentru a remedia faptul de care nu sunt mulţumiţi.
Mulţi danezi s-au mutat în Suedia, la Annestad, lângă Malmö, păstrându-şi astfel serviciile din Danemarca, aceasta deoarece acolo apartamentele sunt mai ieftine, iar regulile de integrare sunt mai permisive în Suedia. În Annestad sunt 40% danezi, iar suedezii nu sunt prea mulţumiţi de comportamentul lor.
De exemplu, danezii strigă şi urlă pentru a se deschide o nouă casă la supermarket, atunci când coada devine prea mare. Suedezii sunt mult mai răbdători, aşteaptă până le vine rândul şi nu devin isterici ca danezii care se exteriorizează şi îşi manifestă sentimentele deschis. Suedezii sunt mai rezervaţi.

Acest articol a fost publicat în Opinii, Social și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu