De ce Ţara Porcilor atacă Islamul?

La începutul anului 2008, 17 ziare daneze au retipărit cel mai jignitor desen anti-musulman dintre cele 12 apărute în septembrie 2005 în JP. Atât de multe ziare dintr-o Danemarcă minusculă să acţioneze concertat în aceeaşi zi, arată faptul că agenda conspiraţiei anti-musulmane este într-adevăr reală, vie şi activă.
Pe bună dreptate ne putem întreba de ce o ţară atât de mică a lumii cu o populaţie mai mică de 6 milioane de locuitori ar vrea să inflameze pasiunile şi să-i provoace pe cei 1,5 miliarde de musulmani ai lumii? Pur şi simplu nu are sens, în special pentru o naţiuune ca Danemarca care depinde de exporturile sale.
Oare danezii n-au plătit un preţ prea mare în 2006 când naţiunile musulmane au boicotat produsele daneze iar ambasadele le-au fost atacate? De ce ar vrea un danez sensibil să vadă că acestea se vor întâmpla din nou? Sunt complet idioţi?
De ce ar fi danezii atât de nerăbdători să-i ofenseze pe musulmani? Oare încearcă să învioreze lungile ierni, ca de altfel existenţa lor plicticoasă sau există interese străine care acţionează?
Mai mult ca sigur, Shakespeare a avut dreptate când a scris: „Ceva e putred în regatul Danemarcei“.
Danemarca este un membru activ al cruciadei anti-musulmane cunoscută sub denumirea de „război contra terorismului“. Ştiind că acest  şarlatanesc „război contra terorismului“ nu este altceva decât o schemă sionistă de a trage naţiunile vestice în războaie ilegale de agresiune împotriva ţărilor musulmane – în numele Israelului – duce la faptul că Danemarca trebuie să fie atât coruptă cât şi dominată de puternice forţe sionist-evreieşti. Acestea pot fi motive foarte bune pentru care ceilalţi scandinavi au denumit danezii în mod tradiţional „Evreii Scandinaviei“.
Controlul sionist asupra mass-mediei, poliţiei, justiţiei şi guvernului este esenţial.
Danemarca este un partener activ al coaliţiei, iar trupele daneze iau parte la ocupaţia străină ilegală a Afganistanluui şi Irakului. De asemenea, sunt 380 de militari în Kosovo. Cam acelaşi număr au şi în Afganistan, unde sunt din 2001. Trupele daneze patrulează graniţele Libanului.Câte pierderi au avut în aceste ţări?
Desfăşurarea extrem de iresponsabilă a armatei daneze vine în sprijinul teoriei că liderii naţiunii sunt stupizi şi corupţi. Cum altfel o naţiune atât de mică cu 5,5 milioane locuitori să fie implicată în 4 dezastre în străinătate în acelaşi timp? Cum pot ei să explice poporului folosirea criminală a forţelor armate daneze? Este oare o naţiune de prozaci?
Mass-media controlată foloseşte controversa desenelor, bineînţeles. Ei spun că trupele daneze luptă împotriva fundamentalismului islamic în Afganistan, Irak şi Liban, în timp ce mass-media daneză agită acelaşi război pe frontul de acasă. Mogulii mediei sioniste din Danemarca folosesc ofensiva desenelor lui Mohammed pentru a încerca să inflameze complet artificiala şi necinstita „Ciocnire a Civilizaţiilor“. Cât de transparente trebuie să fie asemenea minciuni ale mass-mediei pentru a vedea prin ele?
Ziarele daneze pretind că susţin libertatea de exprimare după ce poliţia a arestat 3 oameni acuzaţi într-un complot de asasinare al lui Kurt Westergaard. Pe dracu! În Danemarca nu există libertate de exprimare. Încercaţi să întrebaţi un ziar danez despre Holocaust şi vedeţi ce se întâmplă.
Westergaard, care cu siguranţă nu poate fi numit „un tânăr idiot“, dă dovadă de aceeaşi profundă ignoranţă culturală şi de un comportament provincial ca de altfel guvernul danez şi mass-media. El spune că nu s-a gândit că desenele intenţionat ofensatoare vor fi insultătoare. Oare nu a citit în enciclopedii articolul despre Islam, religia pe care el o atacă cu vehemenţă? Oare de ce nu a făcut desene jignitoare despre Holocaust, dacă în Danemarca se apără atât de mult libertatea de exprimare?
„Cu aceste desene am vrut să arăt cum teroriştii şi islamiştii fanatici folosesc religia ca armă spirituală“ a spus Westergaard. „Firesc, niciodată nu mi-am imaginat astfel de reacţii“.
Westergaard trebuie să fie pur şi simplu nebun sau disperat după bani, dar de ce un danez normal să fie de acord cu jignirea a 1,5 miliarde de musulmani? Ce se întâmplă cu aceşti oameni?

De aici

Acest articol a fost publicat în Opinii și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la De ce Ţara Porcilor atacă Islamul?

  1. sha zice:

    Sunt unii oameni, platiti sa faca zazanie… sionisti, nesionisti, nu mai conteaza cine, nu ar trebui sa le mai dea importanta.

  2. Pingback: Diaspora, evrei, greci | Danemarca

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s