Adopţia de către homosexuali, abuz asupra copiilor

După cum se ştie, parlamentul danez a promulgat legea cu privire la adopţiile de copii danezi şi străini de către cupluri homosexuale, cu 62 de voturi pentru şi 53 împotrivă. O lege similară există în 9 provincii canadiene şi 15 state din S.U.A.
Un exemplu revoltător a negării bolşevice a diferenţelor sexuale este povestea lui David Reimler care a fost crescut precum o fată deoarece organele sale sexuale au fost distruse datorită unei circumcizii realizate neprofesional.
Acest război ascuns asupra heterosexualităţii (reprezentat prin drepturile femeilor – feminism, şi drepturile homosexualilor) este menit să destabilizeze societatea cu mult înaintea Noii Ordini Mondiale. Distrugerea nucleului familiei a fost de mult timp scopul iluminaţilor. Ei doresc să facă homosexualitatea o nouă normă de bază. Lesbianismul este o faţă ascunsă a feminismului. Mariajul şi familia sunt esenţiale pentru dezvoltarea noastră normală. În ciuda propagandei mincinoase, cei mai mulţi homosexuali nu vor să aibă copii sau să se căsătorească, ei de fapt vor sex.
Dintr-un document din 1969 al fundaţiei Rockefeller rezultă promovarea homosexualităţii şi feminismului pentru a reduce fertilitatea (schema Berelson/Jaffe – PDF).
22out-from-under-coverDeoarece promovarea homosexualităţii este pe agenda elitelor, cercetarea fenomenului familiilor cu părinţi de acelaşi sex este deosebit de politizat. De aceea, există numeroase referiri absurde la faptul că a avea părinţi de acelaşi sex este benefic pentru un copil sau chiar mai potrivit decât un mariaj heterosexual. Un studiu afirmă că mai mult de jumătate dintre gay vor să aibă copii. Se spune că în 2007, aproximativ 2 milioane de persoane de acest tip din S.U.A. sunt interesaţi să adopte copii. Se estimează că 65.500 de copii adoptaţi trăiesc cu părinţi homosexuali. Mai mult de 16.000 dintre ei trăiesc în California. 4% dintre copiii adoptaţi în S.U.A. sunt crescuţi de către homosexuali.
Este total greşit ca un copil heterosexual să fie crescut de către homosexuali.
O mărturie cutremurătoare a unei tinere, Dawn Stefanowicz , al cărei tată era homosexual, este prezentată în cartea sa, Out from Under – Impactul de a fi crescut de către părinţi homosexuali.
Lecţia care trebuie învăţată din această carte este că pretenţia homosexualilor la „dreptul“ lor de a adopta copii şi a-i duce într-o relaţie între doi parteneri de acelaşi sex, este o mare escrocherie. Copiii au nevoie atât de mamă cât şi de tată pentru a-i iubi şi proteja. Ei nu trebuie folosiţi ca un instrument în experimentele sociale de către indivizi cu nevoi narcisiste care îşi caută satisfacţia sexuală şi identitatea în afara unei familii tradiţionale.
De obicei cuplurile homosexuale parentale sunt lesbiene. Medicul psihiatru Dean Byrd (PDF), susţine că cercetările au demonstrat foarte clar că mamele lesbiene au un efect feminizant asupra fiilor lor şi un efect masculinizant asupra fiicelor. Băieţii crescuţi de către mame lesbiene se comportă într-un fel care nu este deloc masculin, şi fetele, în mod deosebit adolescentele crescute de astfel de mame, sunt deosebit de băieţoase.
Copiii învaţă despre diferenţele masculine şi feminine în timpul modelării parentale. Relaţia tată-mamă le dă copiilor un model inteligibil al mariajului, al unei relaţii solide pe care majoritatea indivizilor îl au.
Fetele au nevoie de aprobarea tatălui lor pentru a-şi afirma feminitatea şi, eventual, de a stabili o relaţie cu un bărbat. Băieţii au nevoie de exemplul tatălui lor pentru a se transforma în bărbaţi puternici capabili să conducă o familie.

Despre acest subiect şi la henrymakow

Acest articol a fost publicat în Opinii, Social și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s