Abuz împotriva animalelor

În emisiunea „Go’ Aften Danmark“ de la celebrul post de televiziune TV2, a fost prezentat un caz şocant de abuz împotriva animalelor, în sensul că doi tineri din Ålestrup (nordul Jytllandei) au ars de viu un porc de guineea (video), acest fapt fiind filmat cu telefonul mobil. Această întâmplare a fost prezentată chiar şi la buletinul de ştiri (video).
Tinerii erau chiar încântaţi de ceea ce fac, să vadă cum victima lor – un biet animal, să fugă în flăcări fără niciun ajutor. Probabil barbarismul lor ancestral îi face să simtă o mare satisfacţie prin acest abuz împotriva animalelor. Pe vremuri, aşa făceau vikingii în raidurile lor, dădeau foc la mănăstiri sau localităţi.
Mulţi au căţei acasă, ca animale de companie, dar după ce aceştia cresc şi nu mai sunt aşa drăgălaşi după standarde, vor să scape de ei şi să cumpere alţii. E prea complicat pentru danezi să înţeleagă că dacă nu sunt în stare să crească un căţel, atunci să nu-şi cumpere.
S-ar părea că Danemarca nu are legi foarte dure cu privire la tratamentul necorespunzător aplicat asupra animalelor, dar aceasta se va schimba deoarece a fost sesizată Organizaţia pentru Protecţia Animalelor (Dyrenes Beskyttelse), poliţia şi presa.
Tinerii, probabil needucaţi, vor învăţa o lecţie dură după ce s-au distrat în acest fel psihopat.

Pe aceeaşi temă: Cat-eating students

Acest articol a fost publicat în Opinii, Social și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s