Internet gratuit

Hotspot-ul este o locaţie care oferă acces la internet prin tehnologie Wi-Fi. Clienţii se pot conecta folosind un laptop sau un PDA cu capacitate Wi-Fi, un telefon mobil dual (mobil care foloseşte atât tehnologia celulară clasică GSM/CDMA, cât şi tehnologia de transmisii radio Wi-Fi). În lume sunt peste 150 de milioane de laptop-uri, 14 milioane de PDA-uri, iar vânzările pentru celelalte tipuri de echipamente care pot fi folosite pentru conectare Wi-Fi la internet sunt într-o continuă creştere.
Iniţial Hotspot-ul a fost gândit ca fiind un serviciu plătit de acces la Internet în bandă largă bazat pe tehnologia radio, primul Hotspot fiind lansat în 1993 la San Francisco. De atunci însă, el a devenit în marea sa majoritate un serviciu gratuit, peste 90% din cele 300.000 de hotspot-uri din lume oferind conectarea la internet wireless gratuit.
Locaţiile hotspot din Danemarca se pot căuta aici.
Pe lângă un transport cu autobuzul confortabil şi servicii mai bune: şoferii sunt mai amabili, autobuzele în număr mai mare la orele de vârf ajung la timp în staţie, Arriva a inaugurat serviciului de internet gratuit pe traseele sale de autobuz 150S şi 173E (între Kokkedal/Fredensborg şi Nørreport), un motiv în plus de a renunţa la maşina personală şi de a folosi transportul în comun.

Acest articol a fost publicat în Opinii, Social și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s