IKEA şi bicicletele

IKEA a lansat un nou concept în magazinele sale din Danemarca. Firma a făcut cercetări de piaţă şi a ajuns la concluzia că aproximativ 20% din clienţii săi merg cu bicicleta la magazin, chiar dacă se află în afara localităţilor, în mari centre comerciale.

În Copenhaga există două magazine IKEA – unul pe Nybrovej 2, în Gentofte şi celălalt pe Mårkærvej 15, în Taastrup, la 10 km, respectiv la 20 km de centrul oraşului. Mulţi cumpărători merg cu bicileta până acolo chiar dacă distanţa este destul de mare. IKEA lansează un concept care vine în ajutorul clienţilor: a investit în bicicletele Velorbis dotate cu o remorcă pentru a duce acasă mai uşor produsele cumpărate. Design-ul suedez se îmbină perfect cu cel danez. Firma va testa acest concept şi dacă totul funcţionează bine, îl vor implementa în toată ţara şi apoi în alte ţări unde biciletele sunt intens folosite.
Freetrailer a iniţiat un serviciu de împrumut de remorci pentru autovehicule, iar acum a trecut la remorci pentru biciclete, în spiritul IKEA.

Acest articol a fost publicat în Opinii, Social și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s