LEGO, joc pe calculator

Celebra companie daneză de jucării – cine oare nu s-a jucat cu cărămizile colorate? – dovedeşte încă o dată că este o companie modernă. După o experienţă de colaps de acum 5 ani, cel mai mare fabricant de jucării din Europa a îmbrăţişat noi oportunităţi ale erei digitale pentru a ţine copiii conectaţi la lumea piraţilor, cavalerilor sau personajelor since-fiction.
Într-o conferinţă de presă ţinută la sediul Lego din Billund, Mark William Hansen a anunţat lansarea Universului Lego, un joc on-line multiplayer (MMOG) care permite utilizatorilor crearea de versiuni on-line ale fizionomiilor lor şi interacţiunea cu alţii. Nu este o idee de tipul, hai să ne jucăm on-line, cum a concluzionat Hansen la sediul Lego, după ce şi-a scris teza de doctorat despre personalizarea comunităţilor.
Jocul pe calculator Lego Universe, care va fi lansat la sfârşitul anului,  va îmbina stiluri de medii ale lumii reale cu personaje caraghioase şi clădiri construite din celebrele cărămizi din plastic, exact aşa cum se întâmplă cu piesele întinse pe covor. După crearea unui avatar personalizat, jucătorii folosesc bani virtuali pentru a cumpăra cărămizi virtuale. Hansen a explicat: „Cu cât copiii se joacă mai mult, cu atât colecţionează mai multe cărămizi pentru a construi mai multe obiecte. Copiii trebuie să se joace împreună“.

Acest articol a fost publicat în Social și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s