Rasa daneză

Danezii nu sunt o rasă, ci un grup de oameni care plătesc într-un sistem din care ei consideră că se aleg cu ceva. De aceea există danezi de toate formele, fondurile, mărimile şi culori ale pielii.
Expresia „de etnie diferită decât cea daneză“ este inventată de televiziuni pentru a-i face pe oameni să creadă că sunt „de rasă daneză“ şi să le dea apă la moară. Oamenii care cred în rasa daneză se uită foarte mult la televizor, şi cred tot ceea ce văd.
Astfel, să nu ne gândim că danezii sunt aceşti rasişti idioţi aşa cum sunt cunoscuţi în toată lumea din ce în ce mai mult. Sloganul lor ar putea fi: „Cumpără produse daneze pentru rasistul din tine“, ceea ce ar fi neadevărat deoarece danezii nu sunt o rasă, motiv pentru care ai putea fi rasist.

De altfel, oricine poate deveni danez chiar într-o săptămână.
Ceea ce trebuie să ştii pentru asta:
Aduni un grup de danezi şi vezi cum lucrează împreună. Ei sunt de acord unul cu altul. Mai devreme sau mai târziu, va veni unul cu o idee extraordinară, iar cei mai mulţi dezaprobă această idee la început, iar la sfârşit toţi vor fi de acord – această idee este foarte proastă.
Ca şi echipă, danezii se mişcă foarte încet deoarece este foarte greu să fie activi, atâta timp cât sunt de acord să îşi ţină braţele încrucişate alături de cei cu care ai fost de acord să se asocieze.
Danezii realizează faptul că există o forţă în cooperare şi lucrul în echipă, de aceea le place să meargă la astfel de cursuri pentru a învăţa despre cooperare şi munca în echipă.
Oricare danez care nu are capacitatea să fie de acord, este etichetat instantaneu, şi astfel va avea dosar de Securitate (PET) chiar de când era la grădiniţă.
Danezul care nu este agreat sfârşeşte prin a fi trimis la „tratament psihiatric“ fiind nepotrivit societăţii daneze deoarece este prea deştept şi pune prea multe întrebări. Astfel de oameni vor lua medicamente, se vor sinucide sau vor lucra pe vase de croazieră. Foarte puţini dintre ei îşi dezvoltă geniul deoarece sunt obstrucţionaţi la fiecare mişcare.
Danezul fericit este acela care profită de beneficiile sistemului lor glorios.
Dar să privim partea luminoasă a lucrurilor: berea este ieftină.

Acest articol a fost publicat în Opinii și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s