Substanţe chimice pe cer – Chemtrails

Chemtrails în Branderup, sudul Jylland Chemtrails fac parte din marea teorie a conspiraţiei prin care se încearcă reducerea forţată a numărului populaţiei la jumătate sau îmbolnăvirea oamenilor pentru a fi dependenţi de medicamente.
Se pare că sunt arme biologice îndreptate deliberat împotriva oricărei forme de viaţă. Acest fenomen a început în a doua parte a anului 1997 în S.U.A. şi apoi pe tot globul.
Sunt foarte uşor de identificat, fiindcă printre altele, rămân în aer foarte mult timp (spre deosebire contrail ) şi poate să ajungă să formeze nori. Aceste chemtrails , de obicei apar în zone clar delimitate, în foarte multe cazuri sunt împrăştiate de avioane ce fac mari extinderi de teren în foarte scurt timp.
Chemtrails nu pot fi altceva decât substanţe chimice, de obicei bariu şi aluminiu, aruncate în atmosferă, deoarece dârele lăsate de avioanele cu reacţie (contrails ) în mod normal, pe care le ştim cu toţii, dispar la scurt timp, iar acestea persistă mai mult de 20 de minute. Fenomenul se petrece periodic şi se “ţese” efectiv o reţea peste o arie bine delimitată. De obicei acţiunile se derulează înainte de ivirea zorilor astfel încât odată ce se luminează, cu greu omul de rând ar putea distinge ce e nor şi ce e fenomen artificial.
Chiar şi în Danemarca au loc asemenea acţiuni, este suficient să vă uitaţi pe cer şi să observaţi ciudaţii nori lungi care se întretaie. De exemplu, în Copenhaga.
Foto: Chemtrails în Branderup, sudul Jylland.

Acest articol a fost publicat în Opinii și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s