Clădiri abandonate în Copenhaga

Istoria unui oraş poate fi citită nu numai din cărţi, dar şi prin intermediul clădirilor abandonate şi părăsite, acum nefuncţionale, a căror structură a rămas intactă chiar după secole. Aceste clădiri dezolante ar trebui demolate, dar de multă vreme nu se ocupă nimeni de ele.
În Copenhaga există o bogată tradiţie a producţiei industriale, în parte datorită geoagrafiei sale. Flancată din toate părţile de apă, nu este de mirare că ţara şi-a dezvoltat capacităţile de răcire a alimentelor, a congelatoarelor industriale. Imaginile arată povestea unei astfel de facilităţi, ca şi planurile de dezvoltare. Pot fi observate noile apartamente din apropiere (în ultima fotografie) care ar putea fi direcţia de transformare a zonei industriale.

O altă clădire părăsită, abandonată şi uitată, de care nimeni nu se ocupă poate din lipsă de interes, se poate vedea lângă staţia de tren şi metrou Flintholm.

Lista rămâne deschisă. Există multe astfel de locuri cu clădiri dezolante şi nefuncţionale, parcă ar fi bombardate şi numai zidurile au rămas.

Acest articol a fost publicat în Opinii și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s