DF: Bliv integreret eller tag hjem

Af TROELS HENRIKSEN

Offentliggjort 02.08.07 kl. 15:22

»Hvis man ikke vil integreres, har man ikke noget at gøre her. Vi vil ikke bøje os for middelalderlige traditioner,« fastslår Dansk Folkepartis formand, Pia Kjærsgaard.

»Hvis indvandrere, der ikke vil integreres, tog hjem til hjemlandet, ville det være en stor succeshistorie,« sagde Dansk Folkepartis gruppeformand, Kristian Thulesen Dahl, i dag under et pressemøde. Foto: Gregers Tycho

 Dansk Folkeparti vil ikke acceptere, hvad partiet kalder positiv særbehandling over for indvandrere i Danmark. Det er indvandrernes egen opgave at blive integreret i forhold til danske værdier. Hvis ikke det sker, har man ikke noget at gøre i landet.
»Hvis indvandrere, der ikke vil integreres, tog hjem til hjemlandet, ville det være en stor succeshistorie,« sagde Dansk Folkepartis gruppeformand, Kristian Thulesen Dahl, i dag under et pressemøde.

Skrappere integration
Dansk Folkeparti mener, at danskerne er for imødekommende i forhold til at acceptere og underkaste sig udenlandske normer.
»Hver gang vi giver los over for udenlandske værdier, giver vi køb på vores egne. Vi vil være skrappere i integrationen og stoppe, at det er religion, som for eksempel styrer daginstitutioner og skoler,« fastslog Pia Kjærsgaard.
Efter at indvandringen til Danmark er blevet begrænset, vil partiet nu tage fat på integrationen, og det er indvandrernes eget ansvar at blive en aktiv del af det danske samfund.

Økonomiske konsekvenser
Ifølge partiet findes der dog mange brodne kar, som ikke vil integreres. Derudover giver enkelte kommuner op over for integrationen. Det vil Dansk Folkeparti ikke acceptere.
»Mange indvandrere vil ikke integreres og efterlades af kommunerne på passive ydelser. Det skal kunne koste på pengepungen, hvis det sker,« sagde Dansk Folkepartis næstformand, Peter Skaarup. Både for indvandrere og kommuner.

Kilder: jp.dk

2 august 2007

Acest articol a fost publicat în Dansk, Imigraţie, Politică și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s