Despre narcisism

brulov_narcisus-400x305 Narcis ar fi fost un danez perfect. Danezii iubesc Danemarca. Cei mai mulţi oameni iubesc ţara în care s-au născut, au crescut şi au trăit, fără îndoială. Dar cei mai mulţi ştiu, de asemenea, că şi alţii iubesc ţara lor la fel de mult, de aceea interacţiunea între naţionalităţi trebuie să se producă într-un mod cât se poate de firesc, fără ură, care începe cu respectul reciproc.
Din anumite motive, danezii cred că oamenii din întreaga lume iubesc Danemarca, chiar mai mult decât iubesc propria lor ţară. Astfel, dacă li s-ar crea ocazia, toţi cei 6,5 miliarde de pământeni vor băga spaima în graniţele ţării şi vor profita fără milă de învăţământul gratuit, asistenţa medicală gratuită şi de înaltul nivel al securităţii sociale.
În realitate, multe ţări oferă aceleaşi oportunităţi locuitorilor lor. Multe ţări sunt chiar mult mai bune decât Danemarca în extrem de multe domenii, dar acest fapt al realităţii danezii nu au voie să-l ştie, li se interzice să-l cunoască.
Pentru a face lucrurile şi mai urâte, danezii sunt atât de plini de admiraţie pentru realizările lor încât ei consideră un act de agresiune abaterea de la modul tradiţional de a face chiar şi cele mai mărunte şi nesemnificative lucruri din viaţa de zi cu zi. Ei au un termen pentru aceasta – udansk , ceea ce înseamnă nedanez . Acest concept conţine schiţa detaliată a limitelor comportamentului acceptabil şi să-l păzească Dumnezeu pe cel ce le depăşeşte măcar cu un milimetru.
Luaţi de exemplu, diferite tipuri de veşminte religioase care fac parte la fel de mult din peisajul danez ca şi în cele mai multe ţări din întreaga lume. Ideea este că puteţi purta orice doriţi atâta timp cât este o îmbrăcăminte consensuală, dar nu trebuie încurajate extremele. Pentru majoritatea danezilor, hijabul sau niqabul sunt un atac direct, ceea ce reprezintă un standard în cruciada care ameninţă să distrugă modul de viaţă danez.
Rezultatele se văd în presa daneză dar şi în aruncarea afară a oamenilor din autobuz.

Acest articol a fost publicat în Imigraţie, Opinii și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Despre narcisism

  1. Odin von Asgard zice:

    Nimic nousub soare! Germanii (danezii sunt niste germani nordici!) au un termen pentru acest lucru „wallon”=NEGERMAN, nu latin sau francez. Insasi semantica cuvantului (scuze pentru cacofonie!) valah, provine din germana si tot din termenul mai sus amintit, si anume wallon.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s