About

Acesta este un blog cu poze, gânduri, sentimente despre Danemarca. Sunt impresionat şi decepţionat în acelaşi timp cu privire această ţară. Danemarca arată foarte bine văzută din afară, dar foarte prost văzută dinăuntru. Ceva e putred în Danemarca.

9 răspunsuri la About

 1. Constantin Padure zice:

  Scrii bine !!! Iti citesc postarile si uneori contemplez asupra lor. O tema de dezbatut ar fi fi cea a ¨rodanezilor¨ care dupa ceu au tzopait in Dk se cred mai danezi decat danezii, introduc in limba romana tot felul de neologisme daneze, si li se pare cool sa-i copie pe danezi. Eu asta URASC !!!

 2. Cristian zice:

  Bine zis…cu snobii romani sa nu te pui niciodata! Rodanezii sunt la fel de periculosi ca danezii conservatori si cu atitudine dispretuitoare fata de straini (unii le spun xenofobi, cred ca e prea putin spus).

 3. Lidia Otilia Danilof zice:

  Postarile despre ce ai voie sa faci in DK si ce nu, sau este imposibil de obtinut rezidenta in DK si inca alte câteva articole mi se par reprezentative pentru danezi. Felul lor de gândire despre superioritatea natiei lor, aceasta supraevaluare a lor, aproape că intra in categoria de umor negru. Chiar merita ironizati!

 4. Iren zice:

  Danezii sunt putini intr-o tara mica. Si care incepe sa devina tot mai plina de emigranti.Care,majoritatea lor, nici nu incearca sa se integreze . Daca esti la cineva in casa,care te-a primit si te-a ospatat, respecti regulile casei.Nu stai si incepi sa barfesti si sa-ti manifesti nemultumirea.Daca nu-ti convine pleci,ca nu te tine nimeni cu forta. Parerea mea. E usor de criticat cand nu esti in aceeasi pozitie. Lucrurile trebuie vazute din 2 unghiuri.Si sunt atatea lucruri bune aici. Ca de exemplu lipsa birocratiei.
  In fine. Cred ca cine alege sa stea aici o face pt.ca vrea sa traiasca aici,cu tot ce implica.Altfel,sunt atatea alte posibilitati.

 5. Anonim zice:

  Asta inseamna ca toti tiganii din cartier o sa navaleasca in Danemarca. Ar trebui sa o vizitez pina nu se transforma in Italia sau Olanda.

 6. cristian zice:

  @Iren Tu ai fi trait bine in comunism, mama. Si Marean Vanghelie la fel spune: „Parerea mea…” Apropos, nu inseamna ca daca faci o alegere nu ai dreptul sa privesti critic decizia ta si consecintele tale. Altfel esti un robot care alege ceva si putin ii pasa de ceea ce i se intampla dupa aceea.

 7. Dada zice:

  ceau Alex. Am un vecin cretin care sta pe ajutor social si nu face nimic altceva toata ziua decat sa de uite la TV. M-am dus la 1 noaptea la el sa ii zic sa dea Tv-ul mai incet, el nimic, nici ca ii pasa…Nu il mai suport, tot timpu bazaie ceva, i-am batut in zid, el nimic…nu se aude foarte tare dar e ca o musca care bazaie intr-una si e super enervant, mai ales cand ai de invatat…Ce pot face? Multumesc, Dada

  • Puteţi face reclamaţie la poliţie privind perturbarea liniştii publice. Sper ca ei să vină să facă cercetări şi să constate. În cel mai bun caz cretinul va primi amendă, aceasta dacă poliţia este corectă. Altfel, va primi doar avertisment. Evident, poliţia va fi de partea danoidului, nu va susţine niciodată un străin, indiferent de unde ar veni el…

   • Dada zice:

    multumesc pt raspuns, sincer la fel ma gandeam si eu, dar din pacate politia nu are ce sa constate, ca nu face scandal, peretii sunt subtiri, tv-ul bazaie, numai pe mine ma deranjeaza ca am camera lipita de a lui…daca vorbesc/ tusesc etc nu se mai aude , dar nu pot sa stau tot timpul cu muzica sau cu dopuri in urechi…vreau doar liniste…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s