Danemarca este cea mai bună ţară din lume

Sunt o profesoară din Danemarca care câştigă aproximativ 61.000 $/an. Avem şcolarizare gratuită. Nu trebuie să plăteşti pentru doctor sau spital, chiar şi studenţii sunt plătiţi să înveţe. Totul este extraordinar…, nu-i aşa? Oricum, am uitat să menţionez că nimic nu este gratis… Cel mai mic impozit pe venit, în Danemarca, este de 40%.

De asemenea, plătim TVA de 25%, iar mai presus de atât guvernul aplică multiple alte taxe. Galonul de benzină este aproximativ 10$. Taxa pe maşină este de 180%, ceea ce înseamnă că o maşină vândută în Statele Unite (Honda Accord) cu 20.000$, se vinde în Danemarca cu 40.000$.

Danemarca este ce mai taxată naţiune din lume – 80% din fiecare dolar câştigat. Danezii au cea mai mare datorie personală din lume. Puţini îşi pot permite o casă sau o maşină. Cine câştigă mai mult de 80.000$ pe an plăteşte un impozit de 68%. Aceasta înseamnă că oamenii cu venituri ridicate au găsit metode să evite taxarea sau să părăsească ţara, luând companiile cu ei.

Rata sinuciderilor în Danemarca, în ultimii 50 de ani are o medie de 20,8 la 100.000 locuitori, cu cea mai mare rată de 32. Rata sinuciderilor în S.U.A. are o medie de 11,1 în ultimii 50 de ani, şi nu a depăşit 12,7. Mai mult de 11% dintre danezii adulţi – presupunând că sunt cei mai fericiţi din lume – sunt pe antidepresive. Oricine doreşte visul american. În economia neo-comunistă daneză nimeni nu are sau realizează ceva.

Acest articol a fost publicat în Opinii. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Danemarca este cea mai bună ţară din lume

  1. petre zice:

    si apropos foarte mult curaj sa vb asa deschis

Lasă un comentariu