Bordelurile pentru animale sunt legale în Danemarca

Legislaţia din Danemarca şi Norvegia este foarte deschisă când este vorba de dreptul legal al unei persoane de a se angaja în activităţi sexuale cu un animal. Legea stabileşte că acest fapt este perfect legal, atâta timp cât animalul nu suferă. Această scăpare a legislaţiei a condus la afaceri înfloritoare în care oamenii plătesc pentru a avea sex cu animale.
Mai mulţi proprietari de asemenea bordeluri fac reclamă pe internet pentru aceste servicii. Această afacere durează de câţiva ani şi se spune că animalele sunt dornice pentru stimularea sexuală. Preţul cerut de proprietarul unui animal pentru asemenea servicii variază între 500 şi 1.000 DKK (adică între 85$ şi 170$).

protest_animal

Legile daneze şi norvegiene sunt similare, de aceea fenomenul bordelului pentru animale a condus la mai multe întrebări referitoare la legalitatea sa în Norvegia. Autorităţile norvegiene susţin că este greu de spus dacă aceste bordeluri sunt legale sau nu în Norvegia. Se lucrează la câteva propuneri de a interzice contactul sexual cu animale.
Un proprietar al unui bordel de animale din Danemarca spune că mulţi clienţi vin din străinătate şi călătoresc pentru acest serviciu. El susţine că este mai simplu de a cumpăra sex cu animale în Danemarca decât în ţara lor. Clienţii vin din Norvegia, Suedia, Olanda şi Germania.

Mai multe aici.

N.B. Editare 3 iunie 2017:
După numeroase proteste, sexul cu animale a fost interzis în Danemarca, în vigoare începând cu data de 1 iulie 2015, printr-o lege  votată în 21 aprilie 2015 de politicieni în Folketinget [acest articol a fost scris în 2011]. Încălcarea acestei legi prevede pedepse foarte mici, doar amendă de 1000 DKK, nu se face puşcărie pentru aşa ceva.

Legea 533 din 29 aprilie 2015.

 

Acest articol a fost publicat în Opinii, Social și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Bordelurile pentru animale sunt legale în Danemarca

  1. DGEA DGEAGEA zice:

    completati cu articol din lege ,numele celui care a scris articolul asa veti fi mai credibil,pana atunci NU

  2. Dany zice:

    Ce vrajala de ziare

Lasă un comentariu