Un danez despre Danemarca

Aceasta este părerea publică a unui danez referitor la ţara sa apărut pe un site extrem de respectabil.

Mă numesc Henrik şi sunt danez. Chiar vreţi să mă convingeţi că sunt controlat de un stat fascist?
Să vă spun ceva… Guvernul danez este o ruină şi este pe cale să se prăbuşească, danezii îşi pierd încrederea în guvernul lor deoarece miniştri nu reuşesc să lucreze împreună.
Nu suntem marxişti chiar deloc, dar credem că a fi buni şi a ne ajuta între noi este lucrul cel mai bun de făcut. Noi trăim după „Jantelaw” care este o lege neoficială care guvernează interacţiunile noastre sociale.
Un loc [Danemarca] unde chiar şi cel mai mic detaliu al vieţii unei persoane este monitorizat şi controlat de o birocraţie statală fenomenală. Un regim totalitar ales de o populaţie deliberat neinformată.
Noi credem în libertatea personală şi libertatea de exprimare atât de mult, încât nici nu poţi să-ţi imaginezi. Nimeni nu ne controlează.
Cum ne poate controla guvernul, când ei nu pot monitoriza impozitele? Statul nici nu a contabilizat suma corectă a taxelor în ultimii 10 ani. Oamenii nu-şi plătesc corect impozitele în Danemarca, deoarece guvernul este incompetent.
Personal urăsc guvernul danez, dar nu pentru că ne controlează, sigur că nu o fac, ci pentru că sunt incapabili.
Modelul danez pentru un bărbat obişnuit, este acela al unui bărbat „soft” care poate vorbi despre sentimentele lui. Modelul pentru femeie este acela al uneia care vrea să devină bogată, denumită „femeia de carieră”. Aceasta nu schimbă faptul că femeile au un salariu mai mic decât bărbaţii.
Suntem o democraţie socială, credem că fiecare luptă pentru sine însuşi, iar când cineva nu reuşeşte îl ajutăm deoarece suntem încrezători că ne putem ajuta între noi.
Societatea daneză nu crede în Dumnezeu, iar lumea râde când cineva spune că există Dumnezeu, de aceea fără Dumnezeu facem ceea ce vrem, chiar sex tot timpul.
Fetele se îmbracă sexy, pentru ca băieţii să percuteze şi să facă sex cu ele. Este adevărat că tinerii vorbesc numai despre sex. Pentru un adolescent este foarte neobişnuit să nu facă sex înainte de 16 ani.
Singurul „obiectiv” pentru statul danez este să facă Danemarca NUMAI cu danezi. Nu îi interesează controlul, nu avem un sistem totalitarist, avem socialism.
Motivul pentru care nu mai există vikingi este acela că am pierdut toate războiale începând din anii 1500. Am pierdut încrederea în război, suntem o ţară mică.
Bărbaţii danezi trebuie să protejeze femeile daneze, deoarece femeile sunt slabe, sigur că ele vor să devină femei de carieră, dar noi bărbaţii ştim că ele nu vor reuşi.
Danezii sunt încă vikingi, dar timpurile s-au schimbat. Nu mai este nevoie de vikingi. Să bem, să ne distrăm şi să facem sex!, deoarece mâine poate fi ultima noastră zi!!

Acest articol a fost publicat în Opinii și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu